5 Easy Facts About بیماری گال مسری است Described

خاراندن شدید پوست می‌تواند باعث خراشیده شدن آن شود که در نتیجه می‌تواند منجر به ایجاد عفونت‌های باکتریایی پوستی، مانند زرد زخم گردد.

خارش شدید، که در شب بدتر می شود و می تواند خوابیدن را سخت کند.

کنه‌های گال می‌توانند ۳ تا ۴ روز خارج از بدن زنده بمانند بنابراین لازم است که اقدامات احتیاطی خاص برای جلوگیری از انتشار آلودگی انجام دهید.

وجود خواص ضد ویروسی، ضد قارچی، ضد باکتری، و ضد انگلی در سیر در کنار ترکیب شیمیایی به نام آلیسین در آن، سیر را به یک ماده قدرتمند برای از بین بردن انگل‌های عامل بیماری گال تبدیل کرده است.

آنتی‌هیستامین‌ها مانند دیفن هیدرامین یا لوسیون پراموکسین برای کمک به کنترل خارش

آنتی‌بیوتیک برای از بین بردن هرگونه عفونت که درنتیجه خارش مداوم پوست ایجاد می‌شود.

استفاده از لوسيون مالاتيون و كرم پرمترين متداول‌ترین روش درمان بیماری گال است که می‌بایست پس از مصرف این لوسيون و کرم ها لباس‌ها را عوض كرده و بر روي تشک و ملافه تميز بخوابيد.

هیچ‌یک از شرکت‌کنندگان گروه تحت درمان با ایورمکتین موضعی یا سیستمیک، مشارکت را در درمان به دلیل ابتلا به عارضه جانبی متوقف نکردند (شواهد با قطعیت متوسط).

اتاق و محل زندگی را با استفاده از محصولات شوینده تمیز نمایید.

بعد از اینکه محلول را خوب ترکیب کردید آن را مستقیما روی ناحیه‌ی مورد نظر اسپری کنید.

از رایج‌ترین راه‌های درمان بیماری گال، استفاده از پمادهای موضعی مختلفی همچون پماد پرمترین است.

آنها می توانند باعث خارش، قرمزی و تاول روی سطح پوست شوند. گال بدون درمان برطرف نخواهد شد و بیماری بسیار مسری می باشد. کنه های گال در زنان زیر پوست پوشیده می شوند و تخم ها را جای می گذارند.

بر خلاف گال، اگزما گال یک بیماری مسری نیست. درمان های اگزما برای مدیریت علائم طراحی شده اند. درمان های گال بدن را از شر کنه ها خلاص می کند.

چیستان

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 Easy Facts About بیماری گال مسری است Described”

Leave a Reply

Gravatar